SNELLER STOPPEN EN EENVOUDIGER AANMEREN MET HET EERSTE EN ENIGE REMSYSTEEM OP HET WATER TER WERELD

Sea-Doo is het enige merk van waterscooters dat standaard met een remsysteem wordt geleverd. Hiermee kunt u tot 30 meter sneller stoppen dan met andere waterscooters en kunt u zonder moeite manoeuvreren aan de aanlegsteiger.

Onze producten worden met andere woorden gebouwd om vrij over het water te bewegen, maar ze zijn pas echt uitzonderlijk omdat ze zo snel op het water kunnen stoppen …

STOP TOT 30 METER SNELLER

Het iBR-systeem (Intelligent Brake & Reverse) van Sea-Doo is het enige remsysteem op het water ter wereld.

Hoe werkt het?
De remhendel bevindt zich links aan het stuur. Als de waterscooter naar voor beweegt, gebruikt u de remhendel om te stoppen. Als de waterscooter gestopt is, gebruikt u de hendel om met de waterscooter achteruit te gaan. Omdat de gas- en remhendels goed bereikbaar zijn, hoeft u uw handen nooit van het stuur te halen.

Voeg daar nog aan toe dat uw Sea-Doo waterscooter in neutraal start en het resultaat is veiliger, intuïtiever en moeiteloos aanmeren.

DE iBR-ERVARING

Ons iBR-systeem (Intelligent Brake & Reverse) heeft al heel wat fans. Luister naar wat anderen te zeggen hebben die er al mee gereden hebben.

iBR SLEEPT PRIJS NA PRIJS IN DE WACHT

Sinds de lancering van ons remsysteem op het water, wordt iBR beschouwd als een radicale revolutie en grote verbetering aan het ontwerp en de veiligheid van waterscooters.

  • De Amerikaanse kustwacht erkent het merk Sea-Doo en zijn exclusief remsysteem op het water (iBR) omdat het de veiligheid van het varen verbetert
  • Tijdens het eerste jaar dat iBR op de markt was, kreeg het systeem de Innovation Award van de NMMA (National Marine Manufacturers Association).
  • NMMA Innovation Award voor waterscooters, jetboten & pontons (Sea-Doo RXT-X 260 RS, GTI SE en RXP-X 260 RS)
  • Prijs van PWC Today voor "PWC of the Year" (RXP-X 260 RS en GTI SE)

    "Met volledig toegepast remvermogen schat ik dat de Sea-Doo met iBR de helft tot twee derde minder remafstand nodig had dan het standaard model." Jeff Hemmel, personalwatercraft.com

GTI Limited 155

Nike Wakeskate Team

Ontdek het Nike 6.0 Wakeskate team!

Aanbiedingen bekijken

Accessoires & uitrusting

Bekijk de meest recente Sea-Doo onderdelen, accessoires en uitrusting

Brochure bekijken

Vaar mee op de golven

Alles wat u nodig hebt voor uw waterscooter

Meer weten